The Sewing Room
The Sewing Room

  Algemene voorwaarden

Als je reserveert voor een prive naailes of workshop stem je automatisch in met de volgende voorwaarden:

 

Definities:

The Sewing Room: The Sewing Room is een handelsnaam van Monique Bijker en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 84023597

Locatie: De lessen/workshops worden gehouden op de volgende locatie: Duinweg 11 te Bosch en Duin.

Cursusleider: Monique Bijker is degene die de privé-lessen en workshops geeft.

Cursist: Degene die een overeenkomst aangaat of aan wenst te gaan met The Sewing Room voor het volgen van privé-lessen of een workshop.

Aanmelding en Annulering:

Privé-les: via een mail, appje of telefoontje kan de cursist zich aanmelden. Een tijdstip en de duur van de les wordt in overleg afgesproken. Na de les volgt een betaalverzoek. De cursist wordt verzocht dit betaalverzoek binnen 24 uur te voldoen. Mocht de cursist de privé-les, met goede reden, af moeten zeggen dan kan dit maximaal 24 uur van tevoren zonder kosten. Bij het binnen 24 uur van tevoren afzeggen van een privé-naailes wordt een half uur aan kosten, dit is 20 euro, in rekening gebracht. Tot 24 uur van tevoren is het ook altijd mogelijk om de les, in overleg, te verplaatsen naar een ander tijdstip.

The Sewing Room behoudt zich het recht voor om een cursist de deelname aan de les of workshop te ontzeggen als wij daar gegronde redenen toe hebben.

Aansprakelijkheid:

The Sewing Room is niet aansprakelijk voor lichamelijke of materiele schade als gevolg van gebruik van middelen of de accommodatie die The Sewing Room ter beschikking stelt tijdens het volgen van de lessen en workshops.

Aangebrachte schade door toedoen van een deelnemer aan eigendommen van The Sewing Room kan op de cursist verhaald worden.

Het is mogelijk om je eigen naaimachine mee te nemen naar de les of workshop. Vervoer en gebruik van de eigen naaimachine is uiteraard op eigen risico.

The Sewing Room is niet aansprakelijk voor hetgeen de cursist na de les of workshop met de opgedane kennis doet.

Heb je vragen over de voorwaarden? Neem contact op met info@sewing-room.nl

 

Laatst aangepast op: 19 nov 2021

Top | info@sewing-room.nl